Glasbewassing

Glasbewassing


Lutter B.V. is een glazenwasserij in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen glasbewassing voor particulieren, de zakelijke markt en in opdracht van VvE beheerders en schoonmaakbedrijven. Glasbewassing doen wij hoofdzakelijk nog op de ‘ouderwetse’ en traditionele manier. Met een inwasser, wisser en spons. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijke afwerking realiseren en onze kwaliteit waarborgen. De glasbewassing op hoogte verzorgen we met onze eigen professionele hoogwerkers.

TRADITIONELE GLASBEWASSING MET BEHULP VAN EEN HOOGWERKER
Glasbewassing kan risicovol zijn. Zeker wanneer er glasbewassing op hoogte uitgevoerd moet worden. Daarom werken wij voornamelijk met hoogwerkers. Deze hoogwerkers brengen onze glazenwassers moeiteloos en veilig op de gewenste hoogte. Met een breed scala aan hoogwerkers, zijn wij flexibel op vele locaties binnen en buiten Amsterdam.

Wij hebben compacte hoogwerkers die ons in staat stellen om doelgericht te werken op smalle stukken van de stad. Ze reiken tot een hoogte van 13 meter. Daarnaast zijn wij in het bezit autohoogwerkers die een hoogte van maar liefst 48 meter kunnen bereiken. Hierdoor kunnen wij zonder moeite tot de achtste etage de glasbewassing uitvoeren, maar ook hebben wij hiermee de mogelijkheid om moeiteloos over een sloot of plantsoen heen te werken. Ondanks deze mogelijkheden, zijn wij in staat om met de hoogwerker op smalle plekken te komen.

Door het combineren van ons materieel wat allemaal in eigen beheer is, kunnen wij zeer efficiënt werken en de kosten aantrekkelijk houden.

Glazenwasser Amsterdam

Glasbewassing zakelijke markt

Wanneer u als bedrijf een groot pand heeft, is het niet realistisch om de glasbewassing in eigen beheer te doen. Glazenwasserij Lutter B.V. is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van het glaswerk van grote panden. Met ons brede scala aan hoogwerkers, dragen wij zorg voor het professioneel uitvoeren van de glasbewassing.

De buitenkant en daarmee ook de ramen van het pand is het eerste wat je (potentiële) klant ziet. Het is als organisatie dus belangrijk om ook aan de buitenkant van het pand professionaliteit uit te stralen. Daarnaast is het regelmatig laten bewassen van de ramen goed voor het onderhoud van het pand.

Het regelmatig laten bewassen van uw ramen biedt dus niet alleen een helder uitzicht voor jullie, maar ook een optimale beleving voor de klant én regelmatige onderhoud aan de ramen van het pand.

Glasbewassing met hoogwerker
Glazenwasser Amsterdam

Glasbewassing in opdracht van VvE beheerders

Als VvE beheerder is ook de glasbewassing uw verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om de uitstraling van het gebouw te allen tijde te waarborgen. Daarnaast draagt een schone en glanzende gevel ook bij aan de levensduur van de ramen en kozijnen. Wilt u geen omkijken meet hebben naar de glasbewassing van uw pand(en)? Glazenwasserij Lutter B.V. is dé partij die de zorg voor de glasbewassing voor u over kan nemen.

Samen met u als VvE beheerder maken we een volledig en duidelijk werkschema waarmee we de kwaliteit kunnen blijven waarborgen en waarmee we het pand schoon kunnen maken én houden.

Door het uitbesteden van glasbewassing aan een professioneel glazenwassersbedrijf kunt u als VvE beheerder uw tijd én geld besparen, terwijl u toch verzekerd bent van een glanzend en goed onderhouden gebouw. Laat uw bewoners zien dat u om hun woongenot en veiligheid geeft door te kiezen voor een ervaren en betrouwbare glazenwasserij uit Amsterdam.

Glazenwasser VvE beheerder

VEILIG EN EFFICIËNT RAMEN WASSEN MET TELEBEWASSING

Telebewassing is het wassen van de ramen door middel van een lange stok met borstel waaruit osmosewater gespoten wordt. Glasbewassing met behulp van telebewassing is ontwikkeld om het reinigen veiliger en effectiever te kunnen doen.

Met ons tuckerpole glasbewassingsysteem kunnen wij vanaf de grond tot ruim 15 meter werkhoogte de ramen wassen. De ramen worden met een telescoopsteel geborsteld en gespoeld met gezuiverd water dat streeploos opdroogt. We kunnen de kosten met laag houden omdat er geen gebruik gemaakt wordt van een hoogwerker.

Telebewassing wordt uitsluitend gebruikt voor zakelijke klanten óf in situaties waarbij de ramen moeilijk bereikbaar zijn.

Glazenwasser Amsterdam

Voordelen van telebewassing

  • Tot ruim 15 (4 etages) hoogte werken zonder hoogwerker 
  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijke manier van glasbewassing
  • Iedere gewenste plaats beschikbaar
  • Geen zware hulpmiddelen nodig en geen verplaatsing van ladders/hoogwerkers
  • Glazenwasser in Amsterdam die vooruitloopt op Arbo bepalingen
  • 100% veilig werken
  • Telebewassing is ook inzetbaar voor gevelreiniging en Trespa reiniging.
Telebewassing Amsterdam