Glasbewassing

Glasbewassing

TRADITIONELE GLASBEWASSING MET BEHULP VAN EEN HOOGWERKER

Glazenwasserij Lutter is een glazenwasser in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de glasbewassing voor particulieren, de zakelijke markt en in opdracht van VvE beheerders en schoonmaakbedrijven. Glasbewassing wordt bij ons hoofdzakelijk nog op de ouderwetse traditionele manier uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee onze kwaliteit waarborgen. De glasbewassing verzorgen we met behulp van professionele hoogwerkers, welke in eigen beheer zijn.

Glasbewassing is een risicovolle bezigheid. Daarom werken wij veelal met hoogwerkers. Deze brengen de glazenwassers moeiteloos en veilig op hoogte. Met een breed scala aan hoogwerkers zijn we flexibel op vele locaties. Zo hebben we compacte hoogwerkers welke ons in staat stellen om zeer doelgericht te werken. Met deze hoogwerker zijn wij in staat om in vele smalle delen van bijvoorbeeld de stad of achterzijde van uw pand te komen. Naast de zeer wendbare hoogwerkers die reiken een hoogte tot 13 zijn wij ook in het bezit van autohoogwerkers die maar liefst tot een hoogte van 48 meter kunnen reiken. Hierdoor kunnen wij moeiteloos tot de achtste etage veilig de glasbewassing uitvoeren. Naast deze bijzondere hoogte zijn deze ook in staat om een reikwijdte van ±20 meter te overbruggen. Dit stelt ons in staat om moeiteloos over een plantsoen, een sloot en dergelijke obstakels de ramen te wassen. Ondanks de mogelijkheden van de autohoogwerkers hebben deze het formaat en gewicht van een gemiddelde personenauto. Dit stelt ons in staat om ook de smallere en moeilijke plekken te bereiken.

Door het combineren van deze hoogwerkers kunnen wij zeer efficient werken. Dit te samen met dat wij alle hoogwerkers en vervoer daarvan in eigen beheer hebben, kunnen wij de kosten aantrekkelijk houden en staan wij vrijwel altijd direct voor u klaar.

Glazenwasser Amsterdam

Glasbewassing zakelijke markt

Vooral voor de bedrijven met grotere panden is het niet realistisch om de glasbewassing in eigen beheer te doen. Glazenwasserij Lutter is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van grote panden op het gebied van glasbewassing.  Met behulp van een scala aan hoogwerkers dragen wij zorg aan het professioneel laten uitvoeren van de glasbewassing. 

Voor iedere organisatie is het belangrijk om professionaliteit uit te stralen. Het uiterlijk van het pand is daar onderdeel van. Schone ramen zeggen iets over de manier van onderhoud en over het bedrijf. Het regulier laten bewassen van uw ramen biedt zakelijk gezien dus niet alleen voordeel voor het merk en een betere beleving van de klanten en werknemers, het draagt ook nog eens bij aan het van het pand.

Glasbewassing met hoogwerker
Glazenwasser Amsterdam

Glasbewassing in opdracht van VvE beheerders

Glazenwasserij Lutter is een ideale partij om VvE beheerder te ondersteunen bij het uitvoeren de glasbewassing op reguliere basis. Wij voeren de glasbewassing professioneel uit en zorgen ervoor dat de VvE beheerders er geen omkijken meer naar hebben.

Ons doel is om het object duurzaam te onderhouden op het gebied glasbewassing en schoonmaak. Samen met de beheerder en/of de VvE is het mogelijk om een volledig en duidelijk werkschema op stellen waarmee we het schoon kunnen maken en houden.

Tevens streven we ernaar om VvE beheerders volledig te ontzien op het gebied van planning, communicatie, uitvoering en nazorg.

Glazenwasser VvE beheerder
Glazenwasser Amsterdam

Glasbewassing voor particulieren

Glazenwasserij Lutter verzorgt voor vele particulieren klanten de glasbewassing in Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam West en de Rivierenbuurt. Dit zijn veelal aaneengesloten wijken. Met behulp van onze compacte hoogwerkers zijn wij in staat om de glasbewassing vanaf de stoep te verzorgen. De klanten hebben de mogelijkheid om elke maand of om de maand de glasbewassing te laten uitvoeren. 

Glazenwasser Amsterdam Oud Zuid

VEILIG EN EFFICIËNT RAMEN WASSEN MET TELEBEWASSING

Glasbewassing met behulp van telebewassing is ontwikkeld om het reinigen veiliger en effectiever te laten plaatsvinden. Er zijn in de loop der jaren veel prachtige gebouwen ontstaan waarbij helaas niet altijd is nagedacht over de glasbewassing van deze objecten. Met behulp van het telewas-systeem kan het reinigingen van het glaswerk nu op een goede manier gedaan worden.

Met ons tuckerpole glasbewassingssysteem kunnen wij vanaf de grond tot ruim 15 meter werkhoogte de ramen wassen. De ramen worden door middel van een telescoopsteel geborsteld en gespoeld met gezuiverd water en droogt streeploos op. Doordat er geen gebruik van een hoogwerker gemaakt wordt zijn de kosten aanzienlijk lager.

Wij gebruiken dit systeem uitsluitend voor zakelijke klanten of in situaties waarbij de ramen moeilijk bereikbaar zijn.

Glazenwasser Amsterdam

Voordelen van telebewassing

  • Tot ruim 15 hoogte werken zonder hoogwerker (4 etages)
  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk
  • Iedere gewenste plaats bereikbaar, zonder (zware) hulpmiddelen
  • Geen verplaatsingen van ladders en/of hoogwerker nodig
  • Glazenwasser AmsterdamVooruitlopend op arbobepalingen
  • 100% veilig werken
  • Ook inzetbaar voor gevelreiniging en trespa reiniging
Telebewassing Amsterdam