Over ons

Al drie generaties
traditionele glazenwassers

Waarom kiezen voor Lutter?

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Lutter beschikt over een arsenaal aan vakkundig personeel en materiaal. Van 30 meter hoogwerkers tot schrobzuigmachines en alles in eigen beheer.

Glazenwasser met hoogwerker Amsterdam

Ons team van Glazenwassers

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Lutter is van een zelfstandige glazenwasser uitgegroeid naar een team van meer dan 15 man. Het team bestaat inmiddels uit een hecht en enthousiast team van glazenwassers en schoonmakers. Het team staat dagelijks klaar invulling te geven aan een breed pakket van dienstverlening op het gebied van glasbewassing en schoonmaak. Vanuit het oogpunt ‘veilig ondernemen’ zijn alle medewerkers zijn goed opgeleid en VCA gecertificeerd. 

Edward Jones
Hoofd uitvoering
Megan Lutter
Hoofd schoonmaak
Zahra Purperhart
Sales & Back office

Lutter is Gekeurd en gecertificeerd

Glasbewassing, en zeker in het geval van hogere bedrijfspanden, is risicovol werk. Daarom heeft glazenwasserij Lutter niet alleen vakkundige glazenwassers, maar zijn ze ook gecertificeerd en hebben we duidelijke veiligheidsprotocollen. Onze glazenwassers kunnen op die manier hun werk zo veilig en goed mogelijk uitvoeren. Ook de hoogwerkers waar de glazenwassers mee werken zijn gecontroleerd en wettelijk goedgekeurd.

Gecertificeerde glazenwasser
Betrouwbare glazenwasserij Amsterdam
Gecertificeerde glazenwassers
Glazenwassers met hoogwerker

Wat klanten over Lutter B.V. zeggen

Glazenwasser Amsterdam
Lutter verzorgt bij ons de glasbewassing op reguliere basis en de gevelreiniging op afroep. Lutter doet dit al vele jaren en zijn hier tot op de dag van vandaag zeer tevreden over.
J. van de Berg
Zakelijke klant
Fantastische glasbewassing service, iedereen is zeer te spreken. De mijnheer was heel aardig en grondig en ik heb maar één opmerking: helaas kan je nu goed zien hoe vies mijn ramen VAN BINNEN zijn.
Betrouwbare glazenwasser
Mevr. de Groot
Voorzitster VvE
Wij werken graag met Glazenwasserij Lutter. De communicatie gaat gemakkelijk en de uitvoering vakkundig. Als er klachten zijn lossen ze deze netjes op, zonder dat wij daar veel zorgen aan hebben. Al met al heel tevreden over hun diensten.
N. Koppers
VvE beheerder