Over ons

Al drie generaties
traditionele glazenwassers

Waarom kiezen voor Lutter B.V.?

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Lutter B.V. beschikt over vakkundig personeel én materieel. Van elektrische hoogwerkers en spinhoogwerkers, tot vrachtwagenhoogwerkers van 48 meter hoog. Al het materieel is in eigen beheer van Lutter B.V.

Glazenwasser met hoogwerker Amsterdam

Ons team

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Lutter B.V. is uitgegroeid van een zelfstandig ondernemer, tot een team van meer dan 15 man. Het team van Lutter B.V. is hecht, enthousiast en uiterst vakkundig. Dagelijks staat dit enthousiaste team klaar om opdrachten kwalitatief en naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Vanuit het oogpunt ‘veilig ondernemen’ zijn alle medewerkers opgeleid en VCA gecertificeerd.

Linda van Zijl
Office Manager
Edward Jones
Hoofd uitvoering
Megan Lutter
Hoofd schoonmaak

Gekeurd en gecertificeerd

Glasbewassing is risicovol werk. Met name als dit op hoogte plaatsvindt. Het bedrijf Lutter B.V. is VCA 2017/6.0 gecertificeerd en heeft duidelijke veiligheidsprotocollen. Daarnaast zijn ook alle glazenwassers vakkundig, opgeleid én in het bezit van een persoonlijke VCA. Al het materieel is gekeurd en voorzien van de benodigde ontheffingen. Zo kunnen de glazenwassers hun werkzaamheden zo veilig en vakkundig uitvoeren.

Gecertificeerde glazenwasser
Betrouwbare glazenwasserij Amsterdam
Gecertificeerde glazenwassers
Glazenwassers met hoogwerker

Wat klanten over Lutter B.V. zeggen

Glazenwasser Amsterdam
Lutter verzorgt bij ons de glasbewassing op reguliere basis en de gevelreiniging op afroep. Lutter doet dit al vele jaren en zijn hier tot op de dag van vandaag zeer tevreden over.
J. van de Berg
Zakelijke klant
Fantastische glasbewassing service, iedereen is zeer te spreken. De mijnheer was heel aardig en grondig en ik heb maar één opmerking: helaas kan je nu goed zien hoe vies mijn ramen VAN BINNEN zijn.
Betrouwbare glazenwasser
Mevr. de Groot
Voorzitster VvE
Wij werken graag met Glazenwasserij Lutter. De communicatie gaat gemakkelijk en de uitvoering vakkundig. Als er klachten zijn lossen ze deze netjes op, zonder dat wij daar veel zorgen aan hebben. Al met al heel tevreden over hun diensten.
N. Koppers
VvE beheerder