Schoonmaak

Schoonmaak

TRADITIONELE GLASBEWASSING MET BEHULP VAN EEN HOOGWERKER

Lutter is naast glasbewassing ook gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, waardoor zij kan opereren als fullservice schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Een schone, frisse werkomgeving is prettig wonen en werken voor iedereen. Hoe vaak en wat er precies schoongemaakt moet worden verschilt per onderneming en is mede afhankelijk van specifieke wensen. Wij hebben een ruime ervaring om dit naar uw wensen aan te bieden. Lutter verzorgt de schoonmaak voor vele verschillende organisaties.

De schoonmaak werkzaamheden van Lutter zijn heel divers. Van de reguliere schoonmaak voor VvE’s, bedrijven en instellingen tot het bouwschoon opleveren van kantoorpanden en het aanvegen van buitenterrein.

Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak voor VvE's

Een schone leefomgeving, dat is wat wij met de VvE schoonmaak voor u kunnen realiseren. Volledige ontzorging door het schoonhouden van algemene ruimtes. De periodieke schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in appartementcomplexen en portiekwoningen, wordt meestal uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Lutter werkt om die reden samen met een groot aantal VvE’s en VvE-beheerders in Amsterdam en omstreken.

De frequentie van de werkzaamheden wordt naar behoefte ingevuld. In overleg met de VvE en beheerder maken we een passend schoonmaakplan. Of het nu gaat om een eenmalige grondige [opleverings] schoonmaak of om een regelmatige periodieke schoonmaak.

Een schone woonomgeving zorgt voor een gevoel van veiligheid en een verhoging van het woongenot. Samen met u voorkomen wij dat er achterstallig onderhoud ontstaat.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam
Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak voor bedrijven, scholen en instellingen

De medewerkers van Lutter begrijpen van het belang van een schone werkomgeving. Ons team verzorgt op reguliere basis voor diverse bedrijven de schoonmaak. Van kantoorpanden, kinderdagverblijven, scholen tot instellingen. Lutter staat voor perfecte en grondige bedrijfsschoonmaak.

De uitvoering van de schoonmaak gebeurt op basis van een van te voren samengesteld werkschema. Het werkschema bevalt alle schoonmaakwerkzaamheden en de frequenties voor binnen de desbetreffende periodes. Zo zorgen we er graag voor dat we alles schoon hebben en houden.

Schone kantoorruimtes zijn essentieel voor uw bedrijf. Een schoon kantoor draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling naar uw klanten. Ook uw medewerkers waarderen een opgeruimde en hygiënische werkomgeving. Daarnaast is het ook positief voor de productiviteit en ziekteverzuim van uw personeel.

Schoonmakers Amsterdam
Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak buitenterreinen en garages

Voor schoonmaakbedrijf Lutter stopt de schoonmaak niet zodra je de drempel over stapt naar buiten toe. Want ook garages en buitenterreinen behoren tot de schoonmaak service van Lutter. Uw pand kan namelijk nog zo netjes en opgeruimd zijn, maar als het buitenterrein of parkeergarage er niet verzorgt uit ziet zal dit een negatieve indruk kunnen achter laten. Schoonmaakbedrijf Lutter kan u ook hiervoor haar services aanbieden. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vegen en schrobben van parkeergarages, het aanvegen en afspuiten van laad & los dokken of het schoonmaken van gehele buitenterrein. Ook voor de schoonmaak van de buitenterreinen en garages zijn we in het bezit van professioneel materiaal. Denk hierbij een veegmachines, schrobzuigmachines, bladblazers enzovoorts.