Schoonmaak

Schoonmaak

SCHOONMAAKBEDRIJF IN EN RONDOM AMSTERDAM

Naast glasbewassing voert Lutter B.V. ook schoonmaakwerkzaamheden uit. Hierdoor kan zij opereren als full-service schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Een schone en frisse omgeving is prettig wonen en werken. Hoe vaak en wat er precies schoongemaakt dient te worden, verschilt per opdracht en de daarbij behorende wensen. Samen stemmen we af wat de wensen en behoeften zijn. Lutter B.V. verzorgt de schoonmaak voor vele verschillende VvE’s en VvE-beheerders.

Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak voor VvE's en Portieken

Portiek schoonmaak wordt meestal uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Lutter B.V. voert veel van deze periodieke schoonmaken uit in samenwerking met een groot aantal VvE’s en VvE-beheerders in Amsterdam en omstreken.

De frequentie van de schoonmaak wordt naar behoefte en wensen ingevuld. In overleg met de VvE en beheerder maken we een passend schoonmaakplan. Voor zowel een eenmalige grondige schoonmaak of een periodieke schoonmaak kunt u terecht bij Lutter B.V.

Onder portiekonderhoud wordt de entree, trappenhuizen, liften, openbare ruimtes en glasbewassing verstaan. De vakkundige schoonmakers van Lutter B.V. realiseren met veel zorg en plezier een representatieve uitstraling van uw portiek en zorgen daarmee voor een schone en fris ruikende omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam
Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak buitenterreinen en garages

De schoonmaakdiensten van Lutter B.V. stoppen niet wanneer u over de drempel naar buiten stapt. Ook garages en buitenterreinen behoren tot de schoonmaakwerkzaamheden van Lutter B.V. Voor een verzorgde indruk naar uw werknemers en (potentiële) klanten toe, is het van belang om ook zorg te dragen voor het exterieur van het pand.

Denk aan het vegen en schrobben van parkeergarages, het aanvegen en afspuiten van laad & los dokken, of het schoonmaken van het gehele buitenterrein. We zijn in het bezit van professioneel materieel om de schoonmaak zo goed mogelijk uit te voeren. Veegmachines, schrobzuigmachines, bladblazers en nog veel meer zijn in eigen beheer van Lutter B.V.