Schoonmaak

Schoonmaak

SCHOONMAAKBEDRIJF IN EN RONDOM AMSTERDAM

Lutter B.V. is naast glasbewassing ook gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, waardoor zij kan opereren als fullservice schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Een schone, frisse omgeving is prettig werken en wonen. Hoe vaak en wat er precies schoongemaakt moet worden verschilt per opdracht en is mede afhankelijk van specifieke wensen. Wij hebben een ruime ervaring om dit naar uw wensen aan te bieden. Lutter B.V. verzorgt de schoonmaak voor vele verschillende VvE’s en beheerders.

De schoonmaakwerkzaamheden zijn veelal gericht op schoonmaakwerkzaamheden voor VvE’s en portiekonderhoud. Daarnaast behoren ook het aanvegen van garages en buitenterrein tot onze schoonmaakwerkzaamheden.

Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak voor VvE's en Portieken

De periodieke schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes in appartement complexen en portiekwoningen, wordt meestal uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Lutter werkt om die reden samen met een groot aantal VvE’s en VvE-beheerders in Amsterdam en omstreken. De frequentie van de werkzaamheden wordt naar behoefte ingevuld. In overleg met de VvE en beheerder maken we een passend schoonmaakplan. Of het nu gaat om een eenmalige grondige schoonmaak of om een regelmatige periodieke schoonmaak.

Onder portiekonderhoud verstaan wij schone entrees, trappenhuizen, liften en openbare ruimtes met bijhorende glasbewassing. Onze schoonmakers van Lutter B.V. realiseren met zorg, plezier en een representatieve uitstraling voor een bovenal schone en fris ruikende omgeving. Niet te vergeten, een schone woonomgeving zorgt voor een gevoel van veiligheid.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam
Glazenwasser Amsterdam

Schoonmaak buitenterreinen en garages

Voor schoonmaakbedrijf Lutter stopt de schoonmaak niet zodra je de drempel over stapt naar buiten toe. Want ook garages en buitenterreinen behoren tot de schoonmaak service van Lutter. Uw pand kan namelijk nog zo netjes en opgeruimd zijn, maar als het buitenterrein of parkeergarage er niet verzorgt uit ziet zal dit een negatieve indruk kunnen achter laten. Schoonmaakbedrijf Lutter kan u ook hiervoor haar services aanbieden. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vegen en schrobben van parkeergarages, het aanvegen en afspuiten van laad & los dokken of het schoonmaken van gehele buitenterrein. Ook voor de schoonmaak van de buitenterreinen en garages zijn we in het bezit van professioneel materiaal. Denk hierbij een veegmachines, schrobzuigmachines, bladblazers enzovoorts.