Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

TRADITIONELE GLASBEWASSING MET BEHULP VAN EEN HOOGWERKER

In sommige gevallen kan graffiti heel erg mooi zijn en is het zelfs een vorm van kunst. Toch zal u niet blij worden wanneer er ongewenst graffiti is aangebracht op uw woning of commerciële pand. Dat begrijpen wij. Daarom is het van belang dat de graffiti snel, veilig en volledig wordt verwijderd.

Als specialist op het gebied van gevelreiniging krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook in staat zijn om graffiti te verwijderen. Graffiti verwijderen is een specialistische klus welke moet worden uitgevoerd met behulp van de juiste middelen en technieken. Lutter B.V. beschikt over de juiste middelen, chemicaliën en kennis om vrijwel alle graffiti te verwijderen. Helaas is niet elke graffiti en ondergrond hetzelfde en bestaat er niet één aanpak. Voor iedere klus kiezen we voor de juiste middelen om de graffiti effectief te verwijderen.  

De kosten voor het verwijderen van graffiti kunnen variëren en hangt sterk af van de te behandelen oppervlak, de techniek en middelen die moeten worden toegepast. Om graffiti in de toekomst tegen te gaan kunnen objecten op voorhand worden behandeld met een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die wordt aangebracht om gemakkelijk graffiti te verwijderen. De coating voorkomt dat de graffiti ver in de gevel dringt en zodoende makkelijker te verwijderen is.

Glazenwasser Amsterdam
Graffiti laten verwijderen Amsterdam
Graffiti verwijderen
Graffiti verwijderen Amsterdam